logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Museum van de Vrouw
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Plats 1
6101 AP Echt


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Altijd al naar dit unieke museum van de Vrouw gewild? Natuurlijk zijn mannen ook van harte welkom! Het museum plaatst de geschiedenis van de vrouw in een hedendaags perspectief en biedt daarmee verrassende en interessante inzichten in ons eigen leven van alledag.

Dit museum belicht het leven van de vrouw in al zijn facetten. Van geboorte en doop tot overlijden en rouw. Als spil van het gezin, maar ook als stabiele factor in een hectische wereld daarbuiten. Ontdek haar invloed op onze cultuur en wat wij daarvan ervaren in onze huidige samenleving; op het gebied van mode, eten en drinken, geloof en bijgeloof, gebruiken en tradities. De collectie in dit museum geeft een beeld van anderhalf eeuw 'vrouwenleven'. Er zijn in dit museum steeds wisselende exposities voor een breed publiek. Samen met de Biblionova, VVV en heemkunde kring Echter land vormt het museum het Cultureel Centrum de Plats en is gehuisvest in het oude raadhuis van Echt. Kortom dit museum is meer dan een bezoekje waardEntreeprijzen:


Volwassenen                    € 4,-
Kinderen van 2 tot 18 jaar € 2,-Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Museum van de Vrouw

Plats 1, Echt, Limburg, 6101 AP

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

di-vr 10:00 - 17:00 uur Zo 13.00 - 17.00 uur. Zaterdag (alleen op aanvraag voor groepen min.15 personen)

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten