logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Scherjon’s Klompenmuseum
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Dr. Ypeylaan 8
9257 MR Noordbergum


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Kijken, knutselen en kopen: beleef een veelzijdig dagje uit in deze klompenmakerij.

Hier worden nog elke dag op ambachtelijke wijzen klompen gemaakt. De werkplaats is te bezichtigen en de klompenmaker vertelt graag meer over zijn vak. In het museum staat ook de klomp centraal. Hier zijn onder meer exemplaren uit alle delen van de wereld te zien. Wie zelf aan de slag wil, kan klompen beschilderen of een potje klompgolf spelen in de tuin of in het bos. Ook is er een mooie wandelroute uitgezet in de omgeving. Wie tijdens dit toch wil pauzeren, kan een picknickmand reserveren. Hierin zitten niet alleen diverse versnaperingen maar ook een aantal spelletjes. Strek je uit op een kleedje in deze mooie omgeving en genieten maar! Scherjon's heeft diverse arrangementen samengesteld. Bekijk de mogelijkheden op de website.Entreeprijzen:


t/m 12 jaar: € 2,- 
Volwassenen: € 2,50Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Scherjon’s Klompenmuseum

Dr. Ypeylaan 8, Noordbergum, Friesland, 9257 MR

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Het museum is geopend van half april tot half oktober op di-vrij van 14:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-12:00. Gesloten op feestdagen. De winkel is vaker open. Check de openingstijden online.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten