logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Watertuin
Reviews
Bezienswaardigheid
Recreatie
Natuur
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Grote woerdlaan 38
2671 CL Naaldwijk

Telefoon: 0174-614600
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: http://www.watertuin.nu


Omschrijving:


De Watertuin is gevestigd in Naaldwijk (gemeente Westland). Deze luxe locatie bestaat uit een aantal grote, overdekte Japanse tuinen en enorme vijvers waarin honderden bontgekleurde Koi-karpers zwemmen. Wist u dat de karper traditioneel wordt geassocieerd met wijsheid, kracht en geluk? Stenen wandelpaden slingeren door het tuinen, langs de vijvers naar de volières waarin Japanse Nachtegalen en zelfs een echte Toekan leven.

Bonsaibomen, jonge bamboescheuten en bloeiende Azalea's zijn maar enkele van de exotische planten en bomen die in de schitterende binnentuinen te bewonderen zijn. De tuinen zijn rondom de verschillende paviljoens en terrassen, die samen de Watertuin vormen, aangelegd. Een perfecte gelegenheid om een klein wandelingetje te maken terwijl u en uw gezelschap genieten van een culinaire ontdekkingsreis langs de verschillende continenten en hun keukens. In de Kindertuin kunnen uw kinderen en kleinkinderen naar hartenlust spelen en ravotten, terwijl u en uw gezelschap genieten van een heerlijk nagerecht, een goede kop koffie, of misschien iets sterkers. Van de verschillende planten, bloemen, struiken en bomen staan er altijd wel een aantal in bloei, waardoor de tuinen er iedere keer weer helemaal anders uitzien. Vergeet ook niet eens een kijkje te nemen bij de 900 jaar oude olijfboom, die speciaal geïmporteerd is!

Gasten van de Watertuin kunnen gedurende het arrangement heerlijk ontspannen en genieten van de natuurlijke weelde in de tuinen.Entreeprijzen:


De Watertuin hanteert een all inclusive-beleid. In het kort komt het erop neer dat u als bezoeker een tafel reserveert en een vast bedrag per persoon per uur afrekent. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van het door u gekozen arrangement. Alle gekozen gerechten en alle drankjes (behalve gedestilleerd en wijn van de kaart) zijn in dit bedrag inbegrepen.

Alle prijzen kunt u nazien op: http://www.watertuin.nu/concept/prijzen/  Deze prijzen zijn ook inclusief btw.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Watertuin

Grote woerdlaan 38, Naaldwijk, Zuid-Holland, 2671 CL

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

7 dagen per week 9:30-22.00 
All-in Ochtend 9:30-11:30 
All-in Middag 12:00-16:00 
All-in Avond 17:00-22:00 
Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten