logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Museums Vledder
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Brink 1
8381 BE Vledder


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Museums Vledder bestaat uit Museum Hedendaagse Grafiek, Museum Hedendaagse Glaskunst met Beeldentuin en Museum Valse Kunst.


Museum hedendaags grafiek geeft een overzicht van de ontwikkeling van de grafiek met voorbeelden uit verschillende genres en perioden. Grafiek van kunstenaars uit de belangrijkste perioden van de twintigste eeuw.
In het Museum hedendaags grafiek meten de beste Nederlandse glaskunstenaars zich met de besten uit de rest van Europa. In Vledder richt zich de aandacht ook op de multipel, in oplaag gemaakte glaskunst, zoals ook bij grafiek van elk kunstwerk een oplage bestaat.


Op de eerste verdieping het museum valse kunst, het enige museum voor valse kunst ter wereld. De twee 'grootste vervalsers van de eeuw', gek genoeg allebei Nederlanders, zijn er te zien: Han van Meegeren en Geert Jan Jansen. Verder een keurig nagemaakte Mona Lisa, op ware grootte. Je hoeft er niet meer voor naar Parijs te reizen. Op de website knipoogt ze naar je. De Museums in Vledder zijn museums met een knipoog. Het is er gezellig; je beleeft er wat.Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Entree Museums Vledder (rondl. inbegrepen 11.30-15.00 uur) € 6,-
65+ € 5,50
12- € 3,-
Groepen1 (vanaf 15 vol betalende personen) € 5,50
CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) € 2,50
Leerlingen in klasseverband + begeleiders € 2,50
MJK (Museum Jaar Kaart) helaas niet geldig
DrentheCard / Drenthekaort helaas niet geldig
Rondleidingen gratis
Koffie, thee, fris € 1,50
Koek, cake € 0,50
Vlaai, taart € 2,-


Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Museums Vledder

Brink 1, Vledder, Drenthe, 8381 BE

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

maandag + dinsdag: Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. De Museums zijn wèl open op maandag als dat een algemene feestdag is.
woensdag t/m zondag: Open van 11.00 - 16.00 uur
Jaarlijkse winterstop: Vanaf het einde van de Kerstvakantie t/m 31 maart is de Museums Vledder gesloten ter voorbereiding van het nieuwe seizoen.
Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten