logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Plopsa Indoor Coevorden
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Attractiepark
Hele dag
van 0 tot 10 euro
Gezinnen
Kinderen

Adresgegevens:


Reindersdijk 57
7751 SH Dalen


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden!

Een magische dag

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en geniet van meer dan 25 attracties in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Ook bij slecht weer kan je hier terecht voor een onvergetelijke dag. Dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee!  

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark,  Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 8 jaar!

Gratis liveshows
Wist je dat je dagelijks van een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?  Bovendien zijn er regelmatig extra gratis liveshows gepland met de echte Studio 100-figuren van op tv!Entreeprijzen:


Voor meer informatie over voordelige toegangstickets, openingstijden of informatie over evenementen, kijk op: www.plopsa.beWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Plopsa Indoor Coevorden

Reindersdijk 57, Dalen, Drenthe, 7751 SH

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Openingstijden
Bekijk de website met kalender voor de exacte openingstijden.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten