logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Glowgolf: Rucphen
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Sportief
Actief
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Baanvelden 13
4715 ZH Rucphen

Telefoon: 010-65 343134
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: http://www.glowgolf.nl


Omschrijving:


GlowGolf is een gethematiseerde 18 hole black light minigolf- midgetgolfbaan, dat vertier biedt aan familie-georienteerde "fun"-activiteiten. Maar ook zeer geschikt is voor groepsactiviteiten zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes. De banen zeer goed bespeelbaar voor kinderen vanaf 4 jaar maar zijn ook uitdagend genoeg voor de volwassenen. Het midgetgolf concept heeft zich al jarenlang bewezen in Canada en de Verenigde staten.

In Europa is het GlowGolf ® een nieuw vrijetijdsconcept dat hard bezig is aan een grote opmars, waarmee uitstekende financiële resultaten mee behaalt kunnen worden.

GlowGolf in het kort
GlowGolf black light minigolf - midgetgolf - wordt overdekt gespeeld, in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Elke minigolfbaan - midgetgolfbaan - heeft een eigen thema, zoals b.v. Piraten, Dino's, Sport, Jungle, Wereldsteden etc. In principe is elk thema mogelijk. Minigolf is hiermee niet slechts een gezellige groepsactiviteit; het is een complete ervaring door de vele grote "props" (standbeelden) die op de baan staan en door de fluoriserende wandschilderingen die bij het thema passen. Dit wordt ondersteund door de bijpassende muziek (rechtenvrij van BUMA-Stemra), die bij het gekozen thema horen.

GlowGolf Rucphen
Bij GlowGolf Rucphen (tussen Roosendaal en Breda) speel je minigolf in een waanzinnig Noordpool decor. Je speelt dus minigolf tussen de ijsberen, de orca's en pinguïns. De baan met 18 holes is geheel overdekt en uitgelicht door fluorescerende black lights waardoor de ballen, de banen en alle dieren licht geven. Op onze GlowGolf Noordpool zijn jassen en mutsen gelukkig niet nodig: het is gewoon lekker warm binnen. Het gaat natuurlijk om het plezier, maar eenmaal aan het spelen wil iedereen uiteindelijk maar één ding: in zo min mogelijk keer het balletje in de hole krijgen!
Je voelt de opwinding en avontuur als je GlowGolf speelt!!Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Volwassenen € 7,95

Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 6,50Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Glowgolf: Rucphen

Baanvelden 13, Rucphen, Noord-Brabant, 4715 ZH

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Openingstijden 15 september t/m 31 maart:

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 23.00

Zaterdag 10.00 - 23.00

Zondag 08.30 - 22.30

Openingstijden 1 april t/m 31 augustus:

Maandag t/m vrijdag 12.00 - 22.30

Zaterdag 12.00 - 22.00

Zondag 12.00 - 20.00

Let op: laatste afslag (starttijd) altijd drie kwartier voor sluitingstijd.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten