logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Efteling
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Stad
Bezienswaardigheid
Attractiepark
Recreatie
Hele dag
van 21 tot 50 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel


E-mail:
Website:


Omschrijving:


De Efteling is op 31 mei 1952 geopend als Sprookjesbos met tien sprookjes, gelegen in een bosrijke omgeving. De jaren erna groeide het park uit tot een Wereld vol Wonderen, waar sprookjesvertellingen en spectaculaire attracties elkaar afwisselen. Met 4 miljoen bezoekers is de Efteling de best bezochte dagattractie van Nederland en het derde attractiepark van Europa. De Efteling onderscheidt zich door haar bezoekers telkens weer te verrassen met nieuwe vormen van familie-entertainment, waarin de sprookjessfeer tot in de kleinste details is doorgevoerd.

De Wereld van de Efteling bestaat naast het Park uit het Efteling Hotel (1992), het Efteling Golfpark (1995), Theater de Efteling (2002) en vakantiepark Efteling Bosrijk (Eind 2009). Hiermee vormt de Efteling ook een prachtig decor voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen tot 16.000 personen.

Steeds vaker brengt de Efteling haar sprookjeswereld buiten de poorten van het Park. Zo produceert de Efteling sinds 2004 eigen televisieseries en -programma's, die in Nederland en het buitenland worden uitgezonden. Efteling-producten, zoals boeken, cd’s, dvd’s, speelgoed en toetjes zijn steeds vaker in de Nederlandse huiskamers te vinden. In 2008 introduceerde de Efteling bovendien Efteling Radio. Hierdoor kunnen kinderen de wondere wereld van de Efteling ook thuis beleven.

Sinds 1 april 2010 is de Efteling jaarrond open. Voor het eerst in de 58-jarige geschiedenis van het attractieparken sloten de poorten niet meer na de herfst- of kerstvakantie. De constante groei van de bezoekersaantallen, het succes van de Winter Efteling en de realisatie van vakantiepark Efteling Bosrijk maken het mogelijk de poorten 365 dagen per jaar te openen.

Meer informatie en informatie over openingstijden en prijzen zijn te vinden op www.efteling.com.

 Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Tot en met 3 jaar: gratis.
Vanaf 4  jaar: vanaf € 32,-Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Efteling

Europalaan 1, Kaatsheuvel, Noord-Brabant, 5171 KW

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Meer informatie en informatie over openingstijden en prijzen zijn te vinden op www.efteling.com

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten