logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


SchatEiland Zeumeren
Reviews
Attractiepark
Recreatie
Hele dag
van 11 tot 20 euro
Gezinnen
Kinderen

Adresgegevens:


Stroetweg 7
3781 PR Voorthuizen


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Schip Ahoi bij SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen!

Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren
Beleef een avontuurlijk dagje uit! Kom naar SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven en goud zoeken, bootjes besturen, waterballonnen schieten en nog veel meer……

SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dag vermaak. En het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren…. Is het altijd zomer.

Het Eiland-Gevoel
Het avonturenparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water voert SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij…. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland. Met mooi weer is het genieten van het buitenterras met zandstrand en de diverse attracties zoals het waterballonnenspel, de kano’s en de waterfietsen. Tevens heeft u een prachtig uitzicht over het meer. In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten!

Speels Educatief
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de Interactieve Quiz of in de Kapiteinshut. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? Het schip is op de terugweg naar Holland en de exotische specerijen staan klaar. En weet je hoe een kombuis er vroeger uit zag? Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen?

SchatEiland Zeumeren is ook uiterrmate geschikt voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Voor meer informatie en foto’s: www.schateiland-zeumeren.nl.Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Entree € 12,50 per persoon
Opa's en oma's (65+) € 11,50 per persoon
Kinderen tot 3 jaar gratis
Jaarkaart € 39,50 per persoonWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

SchatEiland Zeumeren

Stroetweg 7, Voorthuizen, Gelderland, 3781 PR

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

- Woensdag en vrijdag 12.30 - 18.00 uur

- Zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur

- Feestdagen 11.00 - 19.00 uur

- Tijdens de officiële schoolvakanties dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten