logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Walibi Holland
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Attractiepark
Actief
Hele dag
van 21 tot 50 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Telefoon: 0321-329999
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: http://www.walibi.com


Omschrijving:


Thrill: Speed of Sound
Spectaculairder dan ooit…de achtbaan ‘Speed of Sound’. Dé achtbaan in Nederland waarin muziek wordt gedraaid! Walibi nodigt je uit in zijn muzieklaboratorium. Daar wordt de spanning langzaam opgebouwd… Eenmaal in de trein, word je klaargestoomd voor de muzikale rit van jouw leven. Een rit om nooit te vergeten!
Voor de stoere helden zijn er nog eer thrill attracties. De achtbanen Goliath en El Condor testen je thrillgehalte! Heb je deze test goed doorstaan? Laat je dan lanceren in Space Shot en vlieg in een paar seconden naar 60 meter hoogte. Heb je het idee dat je nog niet genoeg over de kop bent gegaan? Dan is Excalibur een uitkomst. Op een gegeven moment weet je niet meer wat boven en onder is!
 
Fun: Geniet met je vrienden!
Kom genieten in de meer dan 40 attracties en shows. Een prachtig uitzicht vanuit het reuzenrad, zweven in de zweefmolen Super Swing of toch liever een spannende rit in Robin Hood? Neem je familie en vrienden mee en ervaar het zelf! Even relaxen? Bezoek één van de shows of rust lekker uit bij de picknickplekken of restaurants.
 
Cool: Zelfs jij blijft niet droog!
In de waterattracties blijf je letterlijk en figuurlijk ‘cool’! Vaar over wilde wateren in El Rio Grande of maak een spannende tocht in een boomstam in Crazy River. Wil je iedereen lekker nat maken? Duik dan in de Splash Battle. Pas wel op voor je vrienden aan de zijkant… zij hebben ook waterkanonnen!
 
Show: Rockstars: The Battle  
 
Dit jaar pakt Walibi meer dan ooit uit op gebied van entertainment! In de nieuwe show ‘Rockstars: The Battle’ strijdt Walibi met de band W.A.B tegen zijn broer met de band The SkunX. Beiden nemen het tegen elkaar op in een rockende Music Battle met dans, muziek en special effects. Zowel W.A.B als The SkunX zetten hun beste muzikale been voor en halen alles uit de kast om jou als fan te krijgen. Wie is jouw favoriet en wint de battle?


Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Entreetickets                 Kassa       Online
Kinderen t/m 5 jr.           Gratis       Gratis
Kinderen 6 t/m 11 jr.       € 28,50     € 27,50
Volwassenen vanaf 12 jr.€ 31,-       € 30,-
Senioren (55+)               € 28,50    € 27,50
Mindervaliden                 € 28,50    € 27,50
Parkeerticket                  € 7,50      € 7,50Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Walibi Holland

Spijkweg 30, Biddinghuizen, Flevoland, 8256 RJ

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Walibi Holland is geopend van zaterdag 7 april t/m zondag 28 oktober 2012. Op enkele doordeweekse dagen in april, mei, september en oktober is het park gesloten. NB: Zondag 13 mei zijn we uitverkocht.

Kijk op onze website voor de meest actuele openingstijden.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten