logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Speelpark Oud Valkeveen
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Attractiepark
Actief
Hele dag
van 0 tot 10 euro
Gezinnen
Kinderen

Adresgegevens:


Oud Huizerweg 2
1411 GZ Naarden


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Speelpark Oud Valkeveen is een prachtig gelegen familiepark, met een eigen strand aan het ondiepe Gooimeer, waar kinderen tussen de 2 en 12 jaar hun dromen kunnen laten uitkomen. Er is voor kinderen en hun begeleiders van alles te beleven in een mooie, veilige en kindvriendelijke omgeving. Schommelen, botsen, rijden, waterfietsen, glijden, springen, vliegen, zwemmen, klimmen of klauteren; alles kan en alles mag. 

Zelfs als het niet zo'n mooi weer is kun je tóch spelen. Midden op het park staat een overdekte speelhal waar heel veel te beleven valt. Ook zijn verschillende attracties overdekt. Zo vind je er bijvoorbeeld oldtimers, botsauto's, een boemeltreintje rond het park, trampolines, glijbanen en waterfietsen. Verder hebben wij ook een doolhof en een Inca-tempel in een 'oerwoud' waar de spannendste avonturen beleefd kunnen worden. In de nieuwe interactieve Goudmijn kunnen de echte gelukzoekers waardevolle gesteente vinden uit de hele wereld en onze dappere bezoekers kunnen terecht op Piratika eiland. In dit piratennest zit een slagschip met kanonnen. Natuurlijk is er voor de echte waaghalzen een heuse kinder-achtbaan, een sensationeel schommelvliegtuig en een stoere vrije val! Laat maar zien dat je durft. 

Uiteraard is er ook aan de allerkleinsten gedacht. Voor hen zijn er verschillende speeltoestellen in de peutertenten die afgescheiden zijn van de andere attracties. Speelpark Oud Valkeveen biedt op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (en in de maanden juli en augustus zelfs dagelijks) op maat gesneden kinder-entertainment in het grote theater. Zo zijn er leuke, interactieve theatershows waar de kinderen helemaal in op gaan en worden de bezoekertjes op het park vermaakt door allerlei ‘gekke’ figuren.Entreeprijzen:


Kinderen tot 2 jaar gratis
Entreeprijs vanaf 2 jaar € 9,95 p.p.
Gehandicapten en 65+: € 9.50
Parkeren is gratis.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Speelpark Oud Valkeveen

Oud Huizerweg 2, Naarden, Noord-Holland, 1411 GZ

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Speelpark oudvalkeveen is van maart tot en met oktober open voor vele kinderen die in een kindvriendelijke omgeving kunnen spelen. In de maanden april tot en met september zijn wij iedere dag geopend.
Vanaf 16 oktober is ons park in het thema van holloween en zal ons speelpark op enkele dagen tot 8 uur s'avonds geopend zijn.
Naast holloween hebben wij nog diverse andere evenementen en shows. Deze kunt u bekijken door in het menu op 'wat kan je doen' te klikken.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten