logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Julianatoren
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Attractiepark
Recreatie
Actief
Hele dag
van 11 tot 20 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

 Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

 Nieuw in 2015: Jul en Julia’s Piratenshow!
Een compleet nieuwe parkshow waarin Jul de Muis, Julia de Muis en natuurlijk Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin volop schitteren. Zing en dans mee met alle liedjes. Het belooft een spetterende en spannende show te worden! Hijs de zeilen want we gaan op avontuur!

 Elke dag show-time!
Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de cowboyshow van Jul. Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien in twee spectaculaire grote parkshows, waaronder “Het Grote Sleutel Mytsterie”. Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Toegangsprijzen 2014

Entreeprijzen
De entreeprijs bedraagt € 21,95 p.p. en online via www.julianatoren.nl geniet je van maar liefst
€ 2,- korting! Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Julianatoren

Amersfoortseweg 35, Apeldoorn, Gelderland, 7313 AC

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Openingstijden 2015

De Julianatoren is geopend van 28 maart tot en met 1 november en op 7 en 8 november 2015 van 10:30 uur tot 17:00 uur. Om 10:20 uur start de Swingende Openingsshow van Jul en Julia de Muis. De parkeerplaatsen, de kassa’s en Jul’s Zelfbedieningsrestaurant zijn vanaf 9:30 uur geopend.  

 

Van 25 juli tot en met 16 augustus is de Julianatoren geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur. De Swingende Openingsshow met Jul en Julia de Muis start dan om 09:20 uur. De parkeerplaatsen, de kassa’s en Jul’s Zelfbedieningsrestaurant zijn vanaf 9:00 uur geopend.  

 

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten