logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Familiepark Drievliet
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Attractiepark
Recreatie
Hele dag
van 11 tot 20 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Laan van 's-Gravenmade 81
2495 BD Den Haag


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Familiepark Drievliet in Den Haag is een compact en gezellig pretpark.
De nieuwste attractie is de Formule X. Schiet na de start binnen 2 sec. naar 70km/h en geniet van een supervette rit met 'gewichtsloze' stukken waarbij je goed vastzit in speciale heupbeugels.
Er zijn heel wat meer leuke attracties, zoals de Spaceloop, het Spookslot, het Piratenspeeldorp of de achtbaan 'Xtreme'. Je dendert hier niet 'alleen maar' naar beneden maar je gaat ook nog eens achteruit en opzij. Naast de Xtreme en de Formule X zijn er nog drie andere achtbanen in Drievliet. Er zijn ook wat rustiger attracties zoals de Monorail of de Ballengrot. In het Parktheater zijn live-shows te zien van diverse artiesten.

Familiepark Drievliet in Den Haag heeft voor haar 70-jarig bestaan gevierd met de komst van het nieuwe reusachtige speeldorp, het Zeebonkenhonk. Rond een gestrand piratenschip kunnen kleine en wat grotere zeebonken vele spannende avonturen met elkaar beleven, door stoer de netten te trotseren, behendig over de stormbanen te klauteren, te ontsnappen via hangbruggen, supersnel te glijden door de buizen of lekker spetteren in de waterspeelplaats. In het 11 meter hoge kraaiennest van het piratenschip hebben de zeebonken een goed zicht op andere kapers op de kust en kunnen ze door de lange buisglijbaan weer naar beneden glijden.

Tijdens de zomervakantie wordt dagelijks de nieuwe show Mystique gepresenteerd van master illusionist Christian Farla en zijn oogverblindende showballet. Mystique is een rockshow met een vloeiende mix van acrobatiek, dans en de nieuwste illusies uit Las Vegas. Christian Farla werd onlangs bekroond met de prestigieuze Merlin Award, de Oscar voor illusionisten.

Het oorspronkelijke gedeelte van Drievliet zal dit jaar in een compleet nieuw decor gezet worden. Zo zullen enkele attracties een junglethema krijgen en enkele een piratenthema.Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


€ 18,50.
Kinderen tot 1 meter lengte: gratis.
60+ met pas: € 14,00.
Parkeren € 5,00.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Familiepark Drievliet

Laan van 's-Gravenmade 81, Den Haag, Zuid-Holland, 2495 BD

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Voor de exacte openingstijden raadpleegt u de website van Attractiepark Drievliet.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten