logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Amusementspark Tivoli
Reviews
Attractiepark
Recreatie
Hele dag
van 0 tot 10 euro
Gezinnen
Kinderen

Adresgegevens:


Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Amusementspark Tivoli,

   ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen.

Superleuke evenementen in 2016
Ben jij klaar voor een dag vol avontuur? Kom dan langs op één van onze Dierendagen in juli en augustus. Ook de verjaardag van Tiffi en Toffi, onze vrolijke tweeling, wordt dit jaar weer een knalfeest! Wij sluiten het seizoen griezelend af tijdens Happy Halloween.

Giro d’Italia dag
Op zaterdag 7 mei komt de Giro d’Italia langs Park Tivoli! De hele dag is er dan ook leuke “Giro” animatie in het park. Naar verwachting zullen rond 15.00 uur de wegen rondom het park worden afgesloten. Direct na doorkomst van de renners rond 16.30 uur wordt het parcours weer vrijgegeven. Het park blijft, op die anderhalf uur na, de hele dag bereikbaar.

Tiffi & Toffi’s Verjaardag
Kom op 4 juni de verjaardag van Tiffi & Toffi vieren! Met tal van leuk verrassingen.

Tivoli’s Dierendagen
Tijdens Tivoli’s Dierendagen op 30 + 31 juli, 6 + 7 augustus en 13 + 14 augustus zijn er beestachtig veel leuke dingen te doen in het park.

Tivoli’s Happy Halloween
Kom van 15 t/m 30 oktober dagelijks gezellig griezelen tijdens Halloween in het park en doe mee aan de diverse activiteiten.

Tiffi en Toffi zijn natuurlijk dagelijks in het park te vinden voor een meet & greet. Het hele seizoen zal bol staan van leuke animatie.

Kinderfeestjes
Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Park Tivoli. Wat is er nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in Park Tivoli. Wij hebben een speciaal Tiffi & Toffi feestpakket voor slechts € 16,- p.p. (entree park, Kidsbox met frietje mayo en frikandel, Tiffi & Toffi drankje, snoep en chips voor alle kinderen in een Tiffi & Toffi rugzakje, max. 1 rugzakje per feestje, en cadeautje voor de jarige).Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Kinderen t/m 1 jaar Gratis
Bezoekers vanaf 2 jaar € 12,75 p.p.
Speel-smularrangement € 16,00 p.p.
(Entree, puntzak friet mayo, frikandel en limonade)    
65 plussers “stunttarief” € 6,25 p.p.
Groepen (vanaf 20 personen) € 8,75 p.p.
Schoolreisprijs (vanaf 20 personen) € 7,25 p.p.
Verst. gehandicapten en rolstoelgebruikers € 7,75 p.p.
(voorwaarden op website)        

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Amusementspark Tivoli

Oude Kleefsebaan 116, Berg en Dal, Gelderland, 6571 BK

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Het park is geopend van 26 maart t/m 30 oktober.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten