Alle actieve uitjes van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Het filmuitje

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

 

U lijkt het dus leuk om een geweldige dag mee te maken in de wonderbaarlijke wereld van de film? Hieronder vind u 4 verschillende filmtypes die wij te bieden hebben als film workshop. Alle vier zijn aan te kleden naar smaak en wens en op iedere locatie en tijd uit te voeren. Zodra wij uw favoriet ontvangen kunnen wij op basis van het aantal deelnemers een offerte voor u maken.
 
 1. De korte speelfilm |  €36,50 / €42,50
Uitvoerig overleg en voorbereiding staat centraal in deze variant van het filmuitje. Van te voren bepalen we samen locaties, het script, wie speel welke rol, enz. Het leuke van deze versie van het filmuitje is dat vrienden elkaar nu eens eindelijk lekker na mogen spelen met alle eigenzinnige en grappige karaktertrekjes binnen de groep.

2. De filmwedstrijd  | €33,50 / €38,50
Bij de filmwedstrijd word de groep verdeelt in meerdere kleine groepen, waarbij iedere groep een opdracht krijgt die betrekking heeft op het leven van de persoon of personen voor wie de film gemaakt wordt. Denk hierbij aan karaktertrekjes en/of werk- en privesituaties van bijvoorbeeld de bachelor.. Ieder groepje krijgt een camera mee en heeft, na een korte training, een aantal uur de tijd een film in elkaar te zetten. Aan het einde van de dag worden deze korte filmpjes snel afgemonteerd en in een heuse "filmzaal" vertoond. Hierbij mag iedereen op zijn favoriete filmpje stemmen en word er zelfs een juryprijs uitgereikt.

3. De reportage | €32,50 / 37,50 p.p.
Tijdens jullie dagje uit volgen wij als een heuse reportage crew de groep vrijgezellen op de voet. Alle leuke activiteiten vinden hun weg naar het witte doek, wat zorgt voor een onvergetelijke videofilm. Tussen de activiteiten door nemen wij met de groep ook een videoclip op van een door jullie gekozen muzieknummer of een scene in thema zoals bijvoorbeeld Sex & the City, Peter R. de Vries of de TV-kantine. Lekker gek doen!! De leukste film voor de leukste prijs. (Vrij drinken of buffet niet mogelijk)

4. De videoclip  | €34,- / €40,-
Kruip tijdens de videoclip in de huid van je favoriete band/dansgroep/zanger! Samen met u gaan we op zoek naar een passend stukje muziek waarop wij in 4 uur tijd een leuke videoclip gaan maken. Thuis dienen de deelnemers na te denken over de kleding voor de videoclip en probeert u in eerste instantie de beste locatie te vinden als setting. Uiteraard kunnen wij u hier een handje bij helpen. Op die locatie, na een korte geografie waarin iedereen zijn rol in de clip kan oefenen, gaan we over tot de opname van de clip.

Dit zijn de 4 types film uitje die wij te bieden hebben. Had u zelf een ander creatief idee is dat altijd bespreekbaar. Alle varianten zijn uit te breiden met vrij drinken inclusief broodjes voor slechts €7,50 p.p. In plaats van broodjes is het ook mogelijk uit te breiden met een klein (+€6,-) of groot (+€9,-) warm buffet.

Wij horen graag van u welke workshop het best aansluit op wat u in gedachten had, zodat we samen naar een leuk idee en passende offerte toe kunnen werken. Hopelijk zijn uw eventuele vragen beantwoord. Voor verdere vragen en/of boekingen kunt u per mail contact met ons opnemen.

Wij streven er naar uw vraag binnen 2 uur te beantwoorden. Vermeld in uw mail altijd naam, aantal bezoekers, telefoonnummer en de geplande datum van uw uitje.