Please update your Flash Player to view content.

uitjesagenda

BannerBannerBannerBanner

Snel alle uitjes vinden

Klik hieronder op de button en vindt snel uw uitjes!

button-1

Favorieten lijstje

Voeg hieronder uw favoriete uitjes toe. Wel zo makkelijk!

Nog geen uitjes toegevoegd

Op de kaart

Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevopolder Gelderland Noord-Holland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg

Uitjes agenda

<<  April 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
 
    

Agenda Tips


Het Concertgebouw

Reviews
gehandicapt vriendelijk
Bezienswaardigheid
Recreatie
Concerten
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam

Telefoon: +31 20 573 05 78
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Website: www.concertgebouw.nl


Omschrijving:


Het wereldberoemde Concertgebouw

Voor muziekliefhebbers is er na een dag sightseeing in Amsterdam geen betere plek om de benen te laten rusten dan in Het Concertgebouw. Een bezoek aan een van de beroemdste concertzalen ter wereld belooft een ervaring om nooit te vergeten. Wist u dat Het Concertgebouw al bijna 125 jaar wereldberoemd is om zijn bijzondere akoestiek? Laat je raken door hartverwarmende concerten met klassieke muziek, jazz of pop.

Het Concertgebouw biedt een ruime keuze aan concerten door de beste musici, orkesten en dirigenten van de wereld. Het Concertgebouw is de thuisbasis van het Koninklijk Concertgebouworkest. Voormalig chef-dirigent Bernard Haitink roemde de concertzaal ooit als ‘het beste instrument van het orkest’. In 2013 viert Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouw Orkest zijn 125-jarig jubileum. Om dit te vieren, zullen veel bijzondere evenementen worden georganiseerd.

Klassiek muziek, pop en jazz

Met ruim 750 concerten per jaar is er bijna elke avond een concert; soms vinden er zelfs meerdere concerten op één dag plaats. In de maanden juli en augustus vinden de Robeco Zomerconcerten plaats met wel 80 concerten in zomerse ambiance. Naast de vele klassieke concerten, kunnen liefhebbers van tango, flamenco, jazz en pop dit jaar hun hart ophalen. Zo zullen onder anderen Al Jarreau, Cristina Branco en Madeleine Peyroux optreden.

Zomerrestaurant

In juli en augustus kunt u – op avonden met een concert in de Grote Zaal - terecht in het Robeco Zomerrestaurant in de Spiegelzaal voor een bijzonder driegangen à la carte diner voor € 34,50 p.p. Het diner eindigt om 20.00 uur, een kwartier voor aanvang van het concert (aanvang diner om 18.00 uur).

Rondleidingen achter de schermen

Het Concertgebouw, gebouwd in 1888 is een prachtig gebouw om te bezichtigen. Tijdens een rondleiding krijgt u een ‘kijkje achter de schermen’. U ontdekt dan plekken in het gebouw die anders verborgen blijven, en u hoort anekdotes uit de rijke geschiedenis van Het Concertgebouw. Zo ziet u de kleedkamers, repetitieruimten, komt u backstage en zelfs op zolder boven de Grote Zaal waar u de kroonluchter en de zaal vanuit de andere kant kunt bekijken.

Deze Engelstalige rondleiding kunt u boeken zonder concertbezoek en kost € 10 p.p. Zondag 12.15 - 13.15 uur Maandag 17.00 - 18.00 uur

In juli en augustus vindt dagelijks een rondleiding plaats die u kunt reserveren in combinatie met een concertbezoek voor € 7 p.p.( exclusief concertkaart). De rondleiding start om 18.30 uur. Tijdens deze dagelijkse rondleiding wordt Nederlands gesproken, bij aanmelding van meer niet-Nederlandstaligen wordt er Engels gesproken. Desgewenst is er een Engelse vertaling of samenvatting in het Frans en Duits verkrijgbaar.

Gratis openbaar vervoer Op vertoon van uw concertkaartje is vervoer in Amsterdam gratis (tram en bus), geldig van drie uur voor tot vier uur na aanvang van het concert, tot en met de laatste rit, met uitzondering van de nachtbus en de metro.Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Informatie:


Prijzen zijn verschillend. Kijk op onze website www.concertgebouw.nl voor de actuele voorstellingen en prijzen!Bent u enthousiast geraakt over dit
uitje en heeft u nog een vraag
of wilt u een reservering maken?

Klik dan op onderstaande button en
wij zullen zo spoedig mogelijk uw
vraag of reservering beantwoorden.


Het Concertgebouw

Concertgebouwplein 10, Amsterdam, Noord-Holland, 1071 LN

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Kijk op onze website www.concertgebouw.nl voor de actuele openingstijden.

Deel opTwitter Deel op LinkedIn Stuur door naar een vriend Printen van deze pagina
Facebook Twitter Linked In Stuur naar een vriend Printen